Göstərilmə: 2054
  • 14
  • 0

+994 51 963 65 xx

Təndir çörəyi – kənd üsulu ilə - Odlu közdə klassik təndir ocağında

Təndir çörəyi – kənd üsulu ilə

- Odlu közdə klassik təndir ocağında bişirilən, oval formalı, üstü yüngül qızarmış, içi yumşaq, kənarları xırt-xırt çörək
- Xəmiri ənənəvi tərkib: buğda unu, su, maya, duz
- Təbii şəkildə yüksək istilikdə qısa müddətdə bişdiyi üçün içi ətirli, məsaməli və yüngül olur
- Səhər yeməkləri, kabab, piti, bozbaş və şorbalarla çox uyğun
- İsti-isti süfrəyə vermək və ya sonradan qızdırmaq üçün əlverişlidir
- Hər çörək təxminən iri ölçüdə, uzununa yüngül oyuqlarla formalaşdırılıb

Ənənəvi dadı sevənlər üçün əla seçimdir.

Yaradılma vaxtı:
Yenilənmə tarixi:
ID 48228296

Dostlarla paylaş