Təndir çörəyi – ev üsulu, odun alovunda bişirilmiş - Əsl təndir
Təndir çörəyi – ev üsulu, odun alovunda bişirilmiş
- Əsl təndir içində, köz üzərində bişirilən ənənəvi çörək
- Xarici qatı qızılı rəngli və nazik, içi yumşaq və ətirli
- Sadə və təbii tərkib: un, ...
Təndir çörəyi – kənd üsulu ilə - Odlu közdə klassik təndir ocağında
Təndir çörəyi – kənd üsulu ilə
- Odlu közdə klassik təndir ocağında bişirilən, oval formalı, üstü yüngül qızarmış, içi yumşaq, kənarları xırt-xırt çörək
- Xəmiri ənənəvi tərkib: buğda unu, su, may...
Təndirdə bişmiş təndir çörəyi - Ənənəvi reseptlə yoğrulmuş xəmir -
Təndirdə bişmiş təndir çörəyi
- Ənənəvi reseptlə yoğrulmuş xəmir
- Təndirdə yüksək istilikdə bişirildiyi üçün üstü qızarmış, içi yumşaq və ətli
- Uzunsov/oval forma, səthində klassik təndir izləri...
Məhsul: Təndir və müxtəlif çörək növləri Təsvir: - Ənənəvi təndir
Məhsul: Təndir və müxtəlif çörək növləri
Təsvir:
- Ənənəvi təndir çörəyi: Uzunsov, nazik və kənarları qızarmış, içi isə yumşaq teksturalı. Təbii undan yoğrulub təndirdə yüksək istilikdə bişirildiy...