....Salam, 12 ildir bu sahədə calışıram dönərə ayid nə çətinliklər varsa hamısın cox professionalca öhtəsindən gəlirəm, dönərin hər növünü hazrlıya bilirəm, yarpaq dönər , köz dönər, manqal dönər, səbzəli dönər , cag kebab, porsion, plov üstü, iskender, tombik, Alman dönəri, hatay üsulu dönər və.s. Balık əkmək, tatuni, adana, urfa, burger. Dönəri özüm acıb özüm basırma edib özüm şişə vururam ət toyuq fərqi yoxdu həmçinin cəki fərqi 80 kq kimi tək işliyə bilirəm yani satış mənasında sıfırdan abyekti qurmağa köməklik edə bilərəm personalina kimi.Dönərci coxdu usta çox azdi, ölkəmdən kənara təklifləri müzakirə etmək olar, buyurun əlaqə saxlayın !...