Məhsul: Ev üsulu hazırlanan pelmeni
Təsvir:
- Xəmir: Əl ilə yoğrulmuş, nazik və elastik, bişdikdə dağılmır.
- İçlik: Təzə ət və soğanla hazırlanmış klassik doldurma; duz, istiot və ədviyyələrlə balanslı dad.
- Forma: Bərabər ölçülü, səliqəli bükülmüş pelmenilər; dondurulmuş halda saxlanmağa və uzun müddət qorunmağa uyğundur.
- Bişirmə qaydası: Qaynar duzlu suda 6–8 dəqiqə bişirmək kifayətdir; kərə yağı, xama və ya sirkə-istiotla servis üçün uyğundur.
- İstifadə sahəsi: Sürətli nahar/şam, qonaq süfrələri və soyuq havada doyumlu, isti yemək üçün ideal.
Qeyd: Şəkildə göstərildiyi kimi “Qışın ləzzətli yeməyi PELMENİ. İstəyən sifariş verə bilər.” yazısı mövcuddur.