Şirniyyat çeşidləri – milli bayram süfrələri üçün
- Şəkərbura: klassik naxışlı və bəzəkli variantlar. İçlik: qoz-fındıq badam qarışımı, şəkər tozu və hil ətirli. İncə xəmir, əl işi naxış.
- Paxlava: romb kəsimli, üzəri qozla bəzədilmiş. Şirin şərbətli qat-qat xəmirdə qoz ləpəsi və ədviyyəli içlik.
- Badambura: laylı, qat-qat xəmir, şəkərli-badamlı içlik, üzərinə pudra səpimi.
- Qoğal: zirəli (çörekotu) bəzəkli, qatlı xəmir quruluşu ilə.
- Assorti məcməyilər: şəkərbura və paxlava qarışığı ilə zövqlü dizaynlı təqdimat. Fərqli ölçü və sayda düzüm mümkündür.
Xüsusiyyətlər:
- Əl ilə hazırlanmış incə naxış və qatlar
- Təbii inqrediyentlər: un, kərə yağı, qoz/badam/fındıq, şəkər, hil və vanil notları
- Toy, nişan, Novruz, bayram və xüsusi günlər üçün estetik qablaşdırma və bəzəklər
- Sifarişə uyğun dekor: çiçək bəzəkləri, naxış variasiyaları, məcməyi düzümü
Qablaşdırma:
- Məcməyidə və ya qutuda səliqəli düzüm
- Hər ədəd üçün kağız kapsul (lazım olduqda)
Dadlı, ətirli və klassik Azərbaycan şirniyyatları ilə zəngin seçim.