Məhsul: Naxçıvan (Batabat) pendiri - Tərkib: Keçi və qoyun qarışığı
Məhsul: Naxçıvan (Batabat) pendiri
- Tərkib: Keçi və qoyun qarışığı süddən hazırlanmış duzlu pendir.
- Duzlama: İçindəki su Naxçıvan duzu ilə hazırlanıb, pendir yağlıdır.
- Qablaşdırma: 3 kq-lıq ş...
Naxçıvan kolbasası – ənənəvi üsulla hazırlanmış, tütsülənmiş ət
Naxçıvan kolbasası – ənənəvi üsulla hazırlanmış, tütsülənmiş ət məhsulu. topdan 1 kilosu 10 man
Xüsusiyyətlər:
- Təbii mala ətindən hazırlanmış klassik Naxçıvan resepti
- Odun tüstüsü ilə uzunmüdd...
Məhsul: Əsl Şirniyyat – Qarğıdalı yağı ilə qat-qat hazırlanan
Məhsul: Əsl Şirniyyat – Qarğıdalı yağı ilə qat-qat hazırlanan Naxçıvan‑üslubunda şəkərbura/qatlanan xəmir poğaçaları (şörək)
Təsvir:
- Qızılı rəngdə, qat-qat yağlı xəmirdən hazırlanmış dairəvi qur...