Məhsul: Duzlu ağ pendir (brində saxlanılan)
Təsvir:
- Tam süd əsaslı, klassik duzlu salamurada (brində) yetişdirilmiş ağ pendir.
- Böyük qəliblərdə hazırlanır, sonra porsiya ölçülü düzbucaqlı dilimlərə kəsilərək qablaşdırılır.
- Hər qabda pendir dilimləri duzlu məhlulun içində saxlanılır; bu, dadın sabit qalmasına və pendirin formada qalmasına kömək edir.
- Restoran, iaşə və kütləvi istehlak üçün uyğun iri həcmli plastik vedrələr və dərin qablarda təqdim olunur.
- İsti və soyuq mətbəxlərə yararlıdır: salatlar, sendviçlər, qızartmalar, sac və plov yanında, həmçinin xəmir məmulatları (paxlava, piroq, boyoz, qoğal və s.) üçün.
- Konsistensiya: kəsildikdə bərkimə dərəcəsi orta–sərt, dilimlənməsi rahatdır, parçalanmır.
- Dad/profil: süd ətirli, yüngülcə duzlu, brin notları ilə balanslı.
- Saxlama: məhsul brin içində, qapalı halda soyuducuda saxlanmalıdır; istifadə zamanı dilimləri brindən çıxarıb yumağa ehtiyac yoxdur, duzluluğu zövqə görə suda qısa müddət saxlanaraq azaldıla bilər.
- Qablaşdırma: çoxlu ədəd eyni ölçülü plastik qablarda və vedrələrdə; hər qab şəffaf paketlə örtülüb, sızdırmaz bağlanır.
- Tətbiq sahələri: kafe-restoranlar, catering, iaşə müəssisələri, dükanların delikateş bölmələri və ev istifadəsi.
Qeyd: Şəkillərdə gördüyünüz kimi pendir hissələri artıq kəsilmiş və brində hazır şəkildə qablaşdırılıb.