Ev üsulu xinkal/hingel – əl ilə bükülmüş, dondurmağa və ya bişirməyə
Ev üsulu xinkal/hingel – əl ilə bükülmüş, dondurmağa və ya bişirməyə hazır.
- Xəmir: un, su və duzla yoğrulmuş, nazik açılıb klassik “gül” formasında bükülüb.
- İçlik: çəkilmiş ət və soğan qarışığ...
Ev üsulu hazırlanmış xəngəl – təzə bükülmüş, dərin dondurmaya uyğun
Ev üsulu hazırlanmış xəngəl – təzə bükülmüş, dərin dondurmaya uyğun alüminium qabda.
- Hər xinkali klassik qat-qat büküm formasında, qalınlığı bərabər xəmirdən.
- İçlik bol həcmli, şirəli saxl...
Dondurulmuş ev makaronları – əl işi. Məhsul növləri: - Kiçik
Dondurulmuş ev makaronları – əl işi.
Məhsul növləri:
- Kiçik bükmələr: klassik “qulaq” formalı, xırda ölçülü, şorba və bulyon üçün uyğundur.
- Orta ölçülü bükmələr: bir qədər iri, boşqab yeməyi ki...
ÖZ BAĞIMIZIN MAY AYINDA YIĞILAN GÖZƏL NƏ NAZİK AĞ ŞANI YARPAĞI BU
ÖZ BAĞIMIZIN MAY AYINDA YIĞILAN GÖZƏL NƏ NAZİK AĞ ŞANI YARPAĞI BU YARPAQDAN BÜKÜLƏN DOLMANIN ƏTRİNƏ TAMINA SÖZ OLA BİLMƏZ ÇÜNKİ O QƏDƏR İNCƏDİR AĞIZDA ƏRİYİR MƏDƏYƏ AĞIRLIQ ETMİR 750 QR BANKA 6 AZN...