Göstərilmə: 8696
  • 258
  • 3

+994 70 985 03 xx

Kolbasa, sosis, hisə verilmiş ət, toyuq və.s kimi ət məhsullarının

Kolbasa, sosis, hisə verilmiş ət, toyuq və.s kimi ət məhsullarının hazırlanmasında nitrit duzu istifadə etmək vacibdir. Belə ki, nitrit duzu, yəni tərkibinə natrium nitrit yeridilmiş duz kolbasaya, sosisə , həmçinin təyinatı üzrə istifadə olunduğu ət məhsullarına çəhrayı rəng verir və məhsulların rəf ömrünü artırır. Qeyd olunan ət məhsullarında nitrit duzu istifadə olunmadıqda isə botulizm xəstəliyinə yol aça bilir və məhsulun istifadə müddəti çox qısa olur. Qiymət 1 kq üçün nəzərdə tutulub. Sifarişin miqdarı artdıqda qiymətdə endirim olacaqdır.
Əlaqə whatsapp.

Yaradılma vaxtı:
Yenilənmə tarixi:
ID 61200787

Dostlarla paylaş