Kolbasa, sosis, hisə verilmiş ət, toyuq və.s kimi ət məhsullarının
Kolbasa, sosis, hisə verilmiş ət, toyuq və.s kimi ət məhsullarının hazırlanmasında nitrit duzu istifadə etmək vacibdir. Belə ki, nitrit duzu, yəni tərkibinə natrium nitrit yeridilmiş duz kolbasaya, sosisə , həmçinin təyinatı üzrə istifadə olunduğu ət məhsullarına çəhrayı rəng verir və məhsulların rəf ömrünü artırır. Qeyd olunan ət məhsullarında nitrit duzu istifadə olunmadıqda isə botulizm xəstəliyinə yol aça bilir və məhsulun istifadə müddəti çox qısa olur. Qiymət 1 kq üçün nəzərdə tutulub. Sifarişin miqdarı artdıqda qiymətdə endirim olacaqdır. Əlaqə whatsapp.
Bütün məhsullar,Topdan satış qiymətinə, Respublikanin bütün
Bütün məhsullar,Topdan satış qiymətinə, Respublikanin bütün regionlarina çatdırılma var .
Sosiska extra 1 kq 3,50
Sosiska extra paçka 1 də 0,75
Sosiska qovyaji 1 paçka 2,90
Oxotnica 1 kq 7,50
...
Halal kolbasa məhsulları, ev şəraitində gigiyenik qaydalara uyğun
Halal kolbasa məhsulları, ev şəraitində gigiyenik qaydalara uyğun hazırlanır. Təbii inqrediyentlərdən istifadə olunur. Məhsulun tərkibi və hazırlanma prosesi gigiyena standartlarına cavab verir. Ev...