Ev üsulu xingəl/manti – əl ilə bükülmüş, xırda ölçülü, dondurulmuş. -
Ev üsulu xingəl/manti – əl ilə bükülmüş, xırda ölçülü, dondurulmuş.
- Xəmir: klassik buğda unundan, nazik yayılmış, yüngül unlanmış.
- İçlik: xırda doğranmış ət qarışığı (soğanla), hər qəlyanaltıl...
Məhsul: Ev üsulu hazırlanan pelmeni Təsvir: - Xəmir: Əl ilə
Məhsul: Ev üsulu hazırlanan pelmeni
Təsvir:
- Xəmir: Əl ilə yoğrulmuş, nazik və elastik, bişdikdə dağılmır.
- İçlik: Təzə ət və soğanla hazırlanmış klassik doldurma; duz, istiot və ədviyyələrlə ba...
Əl işı qor dumpling – “düşbərə” hazırlığı - Ev üsullu, xəmiri nazik
Əl işı qor dumpling – “düşbərə” hazırlığı
- Ev üsullu, xəmiri nazik açılmış, əllə bükülmüş ənənəvi düşbərə.
- Kvadrat və romb formalı xəmirlərə təzə ət qiyməsi yerləşdirilərək səliqə ilə bükülür.
...