Göstərilmə: 1105
  • 21
  • 0

+994 55 687 45 xx

Məhsul: Narşərab (nar doşabı) Təsvir: - Təbii nar dənələrindən

Məhsul: Narşərab (nar doşabı)

Təsvir:
- Təbii nar dənələrindən bişirilmiş, qatı konsistensiyalı narşərab.
- Tərkib: nar suyu və uzun müddət vam odda qatılaşdırma nəticəsində alınan şərabə. Şəkərsiz klassik resept.
- Rəngi tünd bordo, ətiri intensiv nar notları ilə. Turşməzə, balanslı dad.
- İstifadə sahələri:
- Salatlar (xüsusən “xaşil”, “çoban” və göyərti salatları)
- Plov, toyuq, qırmızı ət, balıq marinadı və sousları
- Qutab, kabab, lülə-kababın yanında sous kimi
- Şirniyyatlarda və içkilərdə dadverici
- Həcm müxtəlifliyi: kiçik bankalar, orta ölçülü bankalar və iri şüşə butulkalar.
- Qapaqlar sıx bağlanmış, mətbəxdə rahat saxlanılacaq formada şüşə qablaşdırma.
- İstifadə qaydası: yeməyə əlavə etməzdən əvvəl yaxşıca çalxalayın; sous və ya marinad üçün az miqdarda su ilə açıb istifadə edin.
- Saxlama: quru və sərin yerdə; açdıqdan sonra soyuducuda saxlayın.

Qastronomiyada yerli ənənəni sevənlər üçün dadlı və ətirli narşərab seçimi.

Yaradılma vaxtı:
Yenilənmə tarixi:
ID 72235315

Dostlarla paylaş