Salatçı
İş yeri: Nabran
Vəzifə öhdəlikləri:
– Hazırlanan yeməklərin keyfiyyətli olmasını, onların tələb olunan standartlara cavab verməsini təmin etmək;
– Təsdiq olunmuş menyuya və yazılı resepturaya əsasən yeməklərin hazırlanması;
– Məhsulları və onların müddətini daim nəzarətdə saxlamalı;
– Gündəlik yeməklərin hazırlanmasında köməklik etmək və yeməklərin tədarükünü öncədən hazırlamaq;
– Hazırlanan yeməklərin keyfiyyətli və sağlam olmasını, onların tələb olunan gigiyenik standartlara cavab verməsini təmin etmək;
– Komandanın bir üzvü kimi çalışmaq və lazım olduqda köməyə ehtiyacı olan əməkdaşlara dəstək olmaq;
– Qida gigiyena qaydalarına ciddi riayət etmək;
Tələblər:
– Müvafiq vəzifə üzrə 5 il təcrübə;
– Müxtəlif növ salatların hazırlanmasını bacarmalı;
– Komanda ilə işləmək bacarığı;
Digər Məlumatlar:
- İşçi yemək və yaşayış yeri ilə təmin olunur.