Kolbasa/ət məhsulları üçün iynəli rəqəmsal (elektron) termometr -
Kolbasa,sosiska, vetçina , qril, kabab, ət , toyuq, balıq məhsullarının hazırlanması, bişirilməsi , hisə verilməsi zamanı ətin içinin temperaturunu ölmək üçün istifadə olunan çox vacib bir termometrdir.
Belə ki, hər məhsulun öz bişmə dərəcəsi olur və ətin (məhsulun) bişmə dərəcəsini bilmək üçün məhsulun içinə termometrin iynəsi yerləşdirilir, sizə lazım olan tempraturu daxil edirsiz və məhsul hazır olduqda zəng çalaraq prosesin başa çatdığı barədə xəbərdarlıq edir. Həmçinin vaxt qoşmaq üçün funksiyası var. İstədiyiniz vaxtı (saat, dəqiqə) təyin edirsiz və həmin vaxt tamam olduqda zəng çalaraq sizi xəbərdarlıq edir.
Arxasında sobaya və ya hər hansı aparata yapışması üçün maqnit var. Həm də dayağı var. Dayağı açaraq istənilən yerə əlavə dayaq olmadan qoymaq mümkündür. Məhsulun parametrləri aşağıdakı kimidir:
- Ölçmə diapazonu: 0°C~250°C/32°F~482°F
- Temperatur dəqiqliyi: ±1°C~±3°C
- Taymer diapazonu: 99 dəq 59 s
- Vaxtlı siqnalizasiya
- Yüksək temperatur siqnalizasiyası
- Batareya: 1 x 1.5V AAA
- Ölçüləri (sm): 7.1*6.5*1.8 (sm)
- Kabelin diametri 4 mm
- Nerjavik iynəli başlıq
Çatdırılma mövcuddur. Bundan başqa növ ( elektron, ekranlı, mexaniki, soba üçün , ət üçün, süd üçün) termometrlərimiz də mövcuddur. Həmçinin kolbasa , sosiska, ət məhsullarının hazırlanması üçün cihazlar, aparatlar və lazım olan hərşeyi bizdən əldə edə bilərsiniz. İstifadəçinin digər elanlarına daxil olaraq bu və ya başqa elanlara baxa bilərsiz. Əlavə suallarınız olarsa whatsappa yaza və ya əlaqə saxlaya bilərsiz.