Kolbasa/ət, süd və istənilən qida məhsullarının daxili (içinin) temperaturunu ölçmək üçün iynəli, nerkavik , mexaniki termometr -
Kolbasa,sosiska, vetçina , qril, kabab, ət , toyuq, balıq məhsullarının hazırlanması, bişirilməsi , hisə verilməsi zamanı ətin içinin temperaturunu ölmək üçün istifadə olunan çox vacib bir termometrdir.
Belə ki, hər məhsulun öz bişmə dərəcəsi olur və ətin (məhsulun) bişmə dərəcəsini bilmək üçün məhsulun içinə termometrin iynəsi yerləşdirilir, sizə lazım olan tempratura çatdıqda məhsulun bişdiyini bilirsiz. Batareyasızdır. Mexanikidir. Məhsul termometrin asan bərkidilməsi üçün paslanmayan poladdan sıxacla təchiz edilmişdir. Belə ki, istənilən yerə sancaraq , bərkitmək olur. Məhsulun parametrləri aşağıdakı kimidir:
- Temperatur diapazonu: 0°C~200°C
- Material: 304 Paslanmayan polad (Nerjavik)
- Nerjavik iynəli başlıq
Çatdırılma mövcuddur. Bundan başqa növ ( elektron, ekranlı, mexaniki, soba üçün , ət üçün, süd üçün) termometrlərimiz də mövcuddur. Həmçinin kolbasa , sosiska, ət məhsullarının hazırlanması üçün cihazlar, aparatlar və lazım olan hərşeyi bizdən əldə edə bilərsiniz. İstifadəçinin digər elanlarına daxil olaraq bu və ya başqa elanlara baxa bilərsiz. Əlavə suallarınız olarsa whatsappa yaza və ya əlaqə saxlaya bilərsiz.