Göstərilmə: 6499
  • 35
  • 0
600AZN
Zəng edin

Məhsul təsviri LAICA XPRO Tam Avtomatik vakuum aparatı 22 Litr –

Məhsul təsviri
LAICA XPRO Tam Avtomatik vakuum aparatı 22 Litr – VT3240

İtaliya istehsalı 🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹

- Təkrar istifadə edilə bilən çantalar və LAICA-ya uyğun konteynerlər üçün universal birləşdirici ilə inteqrasiya olunmuş şlanq.
- 100 ardıcıl avtomatik dövr
- İkiqat emiş nasosu
- İkiqat sızdırmazlıq çubuğu
- Tənzimlənən emiş gücü (normal - yumşaq)
- Üçqat sızdırmazlığın tənzimlənməsi (standart - orta - güclü)
- İki istiqamətli kəsici ilə rulon tutucu bölmə
- Kilidləmə qolu
- Kavanozlarla birlikdə istifadə edin
- ÖLÇÜLƏRİ: 42.3 x 16.5 x 22.2 sm

- ÇƏKİ: 3.66 kq

- MƏHSUL KOMPONENTLƏRİ: 1 Tozsoran Maşın, 2 Vakuum çarxı (28x600sm), 1 Vakuum Şlanqı, 1 Maye qab, 1 Kesici, 1 İstifadəçi Təlimatı



- MAKSİMUM VAKUM TƏZYHI: 0,9 bar



- SORMUCU NASOS: İkiqat



- ROLL HOLDER VƏ BORU TUTUCU BÖLMƏSİ: Mövcuddur



- MAYE YIĞILMASI TABASI: Mövcuddur



- PROGRESS GÖSTERGESİ: Mövcuddur



- Mövcud FUNKSİYALAR: 100% avtomatik, qismən vakuum funksiyası, impulslu mexaniki vakuum, "sürətli dəniz" funksiyası.



- MAKSİMUM ÇANTA ENI: 30 sm



- TERMAL TƏHLÜKƏSİZLİK MÜDAFİƏSİ: Mövcuddur



- GÜC: AC 220-240V 50H – 130W
Vakuum maşınları məhsulun növündən asılı olaraq bir neçə gün və ya aylarla saxlandıqdan sonra da yeməyin orijinal və təbii dadını saxlayır.

Yeni LAICA vakuum aparatı çeşidi tamamlanıb və bütün ehtiyaclar üçün tozsoranlar təklif edir.

Yığcam, istifadəsi asan və evdə gündəlik istifadə üçün uyğun olan kiçik otaqlar üçün vakuum aparatı peşəkar performansa zəmanət verən ən texnoloji cəhətdən inkişaf etmiş cihazlardır.





Vakuumlama Prosesi nədir?

Vakuum qablaşdırma, çanta və ya konteynerdən havanın çıxarılmasını və sonra hermetik şəkildə möhürlənməsini əhatə edən müasir qida qablaşdırma texnikasıdır.

Qida havaya, temperatura, rütubətə, fermentlərə, mikroorqanizmlərin böyüməsinə və ya həşəratların çirklənməsinə məruz qaldıqda, tərkibində baş verən kimyəvi və mikrobioloji reaksiyalar nəticəsində xarab olur.

Havada olan oksigen qidaların xarab olmasının (oksidləşmə prosesinin) əsas səbəblərindən biridir və qidanın qida dəyərini, dadını və bütün keyfiyyətlərini itirməsinə səbəb olur.

Oksigenin çıxarılması bakteriya və kif kimi mikroorqanizmlərin böyüməsini dayandırır və qidanın xarab olma proseslərini gecikdirir (yağların bərkiməsi, meyvələrin qıcqırması, dondurulmuş məhsullarda buzun yanması, ətin rənginin dəyişməsi, həmçinin dad və dadın itirilməsi).



qidaların vakuumda saxlanması; İstər otaq temperaturunda, istər soyuducuda, istərsə də dondurucuda saxlanmasından asılı olmayaraq, yeməyin təravətini və dadını dəyişməz saxlamaqla yeməyin ömrünü xeyli uzadır.



Qida tozsoranla saxlandıqda, qidanın ömrü xeyli uzanır.



Onlar təravətini və dadını dəyişmədən ətraf mühitin temperaturunda, soyuducuda və ya dondurucuda saxlanıla bilər.



Tozsoran və aşağı temperaturda saxlanılan qidalar rəng və dad xüsusiyyətlərini və qida dəyərini daha uzun müddət saxlayır.



Vakuum qablaşdırma yeməkləri əvvəlcədən hazırlayan insanlar üçün idealdır.



Yeməkləri vakuumluyub soyuducuya qoymaq olar, sonra müxtəlif vaxtlarda istifadə etmək olar.



Qablaşdırılmış yeməyi qızdırmaq kifayətdir ki, yemək təzə bişirilmiş kimi olsun.



Vakuum qablaşdırma həm də keyfiyyətini tez itirən (qəhvə) və ya qoxusunu və təravətini asanlıqla itirən qida məhsullarının (peçenye, çörək kimi) saxlanması üçün də ideal üsuldur.



Vakuum qablaşdırma qidaların saxlanma müddətini 3-4 dəfə uzadır.