Sovet dövrün keyfiyyətli qoz şəkilli şirniyyatı bişirən qəliblər. 43 ədəd
– Tez qızır, bərabər bişirir, yapışmır
- Forma: içi zolaqlı klassik “qoz” qabığı
- İstifadə: xəmirə bastırıb kəsmək və qabıq formasında bişirmək üçün
- Səth: hamar kənarlar, iç tərəfdə relyef xəttlər – krem və içliyi yaxşı saxlayır
- Tətbiq sahələri: “qoz” peçenyesi (sütlü-qozlu, qaymaqlı, karamelli içliklə).
- İstifadə ipucu: xəmiri 2–3 mm yayaraq formaya bastırın, artıq hissəni kənardan götürün; bişdikdən sonra qabıqları birləşdirib içliklə doldurun
Dəst tək-tək qabıqlardan ibarətdir, eyni vaxtda çoxlu sayda qabıq hazırlamağa imkan verir. Evdə və peşəkar mətbəxlərdə rahat istifadə üçün uyğundur.