Kolbasa, sosiska dolduran aparat (şpris)- Kolbasa və sosiska hazırlayarkən farşı süni və ya təbii üzlüklərə (bağırsaq) doldurmaq üçün lazım olan vacib aparatdır.
İstifadəsi çox rahatdır. Masaya bərkit, qapağı aç, içini doldur və şpris prinsipi ilə farşı üzlüklərə (abaloçkalara, bağırsaqlara) doldur. İstifadədən sonra təmizlənməsi də çox rahatdır. Kolbasa və sosiska doldurmaq müxtəlif ölçüdə 3 başlığı var. Alüminium korpus, bərkitmək üçün tutacaq, üstündə açarı da var. Ölçüləri və parametrləri şəkillərdə qeyd olunub.
Çatdırılma mövcuddur. Həmçinin kolbasa , sosiska, ət məhsullarının hazırlanması üçün müxtəlif növlü termometrlər, cihazlar, aparatlar və lazım olan hərşeyi bizdən əldə edə bilərsiniz. İstifadəçinin digər elanlarına daxil olaraq bu və ya başqa elanlara baxa bilərsiz. Əlavə suallarınız olarsa whatsappa yaza və ya əlaqə saxlaya bilərsiz.