Kolbasa,ət, toyuq, balıq, pendir, süd və digər qida və qeyri qida məhsulları üçün iynəli termometr -
Kolbasa,sosiska, vetçina , qril, kabab, ət , toyuq, balıq , habelə digər qida və qeyri qida məhsullarının hazırlanması, bişirilməsi , hisə verilməsi zamanı ətin içinin temperaturunu ölmək üçün istifadə olunan çox vacib bir termometrdir. Digər termometrlər sən fərqi və üstünlüyü həm tempratur diapazonunun geniş olması (-50 C°- 300 C°) , həm də ölçmək üçün iki iynəli başlığının olmasıdır. Başlıqlardan biri birbaşa gövdəyə bərkidilmiş olub , məhsulun sobadan kənarda içinin tempraturuna nəzarət etmək üçün olub, digəri isə kabelli iynəli başlıq olub, sobanın içində məhsulun tempraturuna nəzarət etmək üçündür.
Belə ki, hər məhsulun öz bişmə dərəcəsi olur və ətin (məhsulun) bişmə dərəcəsini bilmək üçün məhsulun içinə termometrin iynəsi yerləşdirilir, sizə lazım olan tempraturu daxil edirsiz və məhsul hazır olduqda zəng çalaraq prosesin başa çatdığı barədə xəbərdarlıq edir. Həmçinin vaxt qoşmaq üçün funksiyası var. İstədiyiniz vaxtı (saat, dəqiqə) təyin edirsiz və həmin vaxt tamam olduqda zəng çalaraq sizi xəbərdarlıq edir.
Arxasında sobaya və ya hər hansı aparata yapışması üçün maqnit var. Həm də dayağı var. Məhsulun parametrləri aşağıdakı kimidir:
- Rəng: Qara
- İynələrin sayı: İki
- Ekran növü: LCD
- Ekran işıqlandırması: Var
- Ölçü vahidi: Selsi, Farenheyt
- Qatlanan iynə: Var
- Uzatma kabelli iynə: Var
- Maqnit: Var
- Asma dəliyi: Var
- Səsli siqnal: Var
- Ölçmə sürəti: 2-3 saniyə
- Dəqiqlik: ±1.8°F
- Temperatur diapazonu: -50°C-dən 300°C-ə qədər
- Batareyalı
- Ölçüləri (sm): 28,8*5,8 (sm)
- Kabelin diametri 4 mm
- Nerjavik iynəli başlıq (kabelli): 16 sm
Çatdırılma mövcuddur. Bundan başqa növ ( elektron, ekranlı, mexaniki, soba üçün , ət üçün, süd üçün) termometrlərimiz də mövcuddur. Həmçinin kolbasa , sosiska, ət məhsullarının hazırlanması üçün cihazlar, aparatlar və lazım olan hərşeyi bizdən əldə edə bilərsiniz.Əlavə suallarınız olarsa whatsappa yaza və ya əlaqə saxlaya bilərsiz.